Přecházíme na ekologickou technologii tisku

V MOBILBOARD řešíme udržitelnost v rámci produkce reklamních kampaní

Přecházíme na ekologickou technologii tisku

Důraz na ochranu životního prostředí se stále častěji prolíná do průmyslu a obchodu a ani reklamní odvětví není výjimkou. I pro nás v MOBILBOARD je důležité, aby Vaše OOH kampaně byly ekologicky ohleduplné. Proto jsme rádi, že náš dodavatel tisku reagoval na rostoucí poptávku po ekologickém tisku a zainvestoval do špičkové tiskárny. S nejmodernější eco technologií tisku nyní splňujeme zelené standardy.

Šetrná technologie pro eco tisk

S tématem udržitelnosti MHD reklamy pracujeme dlouhodobě. Ať už z pohledu využití pouze již existujících a veřejně užitečných venkovních ploch na dopravních prostředcích, tak z hlediska rozšiřování formátů o digitální média, nebo návratnosti financí z reklamy zpět do dopravy. Zelená tisková technologie je tak pro náš obor další žádoucí změnou ekologickým směrem.

Testujeme novou eko tiskárnu
Testujeme novou eko tiskárnu

V čem je naše tisková technologie tak jedinečná?

  • Ekologický tisk: Vodní inkousty a organická pryskyřice jsou šetrnější k životnímu prostředí než tradiční inkousty na bázi rozpouštědel. Inkoust je bez zápachu a zdravotně nezávadný, lze jej tedy použít i v prostředí škol, nemocnic a hotelů.
Certifikát zdravotní nezávadnosti
Certifikát zdravotní nezávadnosti
  • Vysoká kvalita tisku: Tiskárna nabízí přesné a rychleschnoucí výtisky s konzistentními barvami, odolné vůči poškrábání, proto jsou vhodné i pro venkovní použití.
  • Široká škála médií: Tiskárnu lze použít pro tisk na širokou paletu médií, včetně papíru, plátna, bannery, tapety, vinyl, fólie a dalších.
Široká kompatibilita médií
Široká kompatibilita médií
  • Vysoce hodnotné aplikace: Tiskárna je ideální pro vytváření signage produktů, reklamních materiálů a dalších vysoce hodnotných aplikací.
Mobilboard přechází na eko tisk
Mobilboard přechází na eko tisk

Vytvářet pro klienty vysoce kvalitní reklamy s minimálním dopadem na životní prostředí, to je jeden z našich cílů. Protože my v MOBILBOARD o udržitelnosti nejen mluvíme, ale reálně ji děláme.